Скатертини та серветки

В історії ресторанно-готельного бізнесу давно і добре відомо одне – запорукою його успішності є якісний сервіс. Від того наскільки ви, як власник ресторану, кафе, готелю приділяєте увагу деталям, створенню належної атмосфери в своєму закладі, підтримці якості обслуговування та ін. залежить його репутація та рентабельність самого бізнесу.

Яким же дрібницям, які впливають на якість і рівень сервісу належить приділяти увагу? В першу чергу, інтер’єру і його важливою складовою – текстильному оформленню, завдяки якому в будь-якому закладі можна створити стильну і вишукану атмосферу, додати затишку і порадувати своїх відвідувачів особливою увагою.

Які ж на сьогодні вимоги до текстильного оформлення готелю чи ресторану? На першому місці, звичайно ж, його якість і стерильність – перше, на що звертає увагу будь-який відвідувач, коли переступає поріг закладу. Також не менш важливим є те, щоб і текстиль відповідав загальній стилістиці закладу – це і оригінальний дизайн, і вміло підібрана кольорова гама тканин, їх фактура, які використовуються для пошиття, сама якість пошиття.
Враховуючи всі вище означені нюанси і маючи багатий досвід пошиття скатертин та серветок на замовлення, студія дизайну штор «Амелі-Арт» пропонує такі послуги:

  • Пошиття скатертин (пошиття скатертин для ресторанів, кафе, готелів та ін. закладів сфери HoReCa);
  • Пошиття серветок
  • Пошиття ранерів
  • Пошиття фуршетних юбок
  • Термінове пошиття скатертин, серветок, ранерів, фуршетних юбок

Чому ж пошиття скатертин на замовлення сьогодні стає все більш привабливим, ніж просто купівля вже готових скатертин? Безумовно, вся справа в індивідуальності стилю – те, що купити готовим вдається вкрай рідко. Варіант “замовити пошиття скатертин (серветок)” зручний тим, що ви зможете взяти активну участь в розробці дизайну і вибору тканини, а не просто вибрати з каталогу варіант «більш-менш» підходить для стилістичного оформлення вашого закладу.

Пошиття скатертин, серветок нашими професійними швачками – це все завжди якісний і стильний текстиль, завдяки якому у ваших відвідувачів складеться приємне враження, як про сервіс, так і про рівень закладу в цілому. Ми виконуємо пошиття скатертин, зокрема пошиття скатертин для ресторанів в будь-яких обсягах і за демократичними цінами. Якщо сталася неприємність в хімчистці або ж відкриття ресторану перенесено на більш ранній термін, нашою студією надається така послуга, як термінове пошиття скатертин. У максимально короткі терміни наші майстри виконають замовлення, і партія нових якісних скатертин буде готова до виначеної вами дати

Отже, якщо вам необхідно зробити замовлення на пошиття скатертин, пошиття серветок, ранерів, фуршетних юбок, ласкаво просимо до нас, в студію дизайну штор «Амелі-АрT»!
Пам’ятайте, приділяючи належну увагу деталям, ви тим самим створюєте неповторну атмосферу в своєму закладі!
Крім ресторанів, наша студія шиє скатертини і серветки для домашнього використання.
Скатертини та серветки вибирають залежно від інтер’єру, призначення, події. прикрашають їх вишивкою, аплікацією, мережкою.
Тканина для скатертин може бути, як з натуральних волокон , так і змішаних.
Дизайнери нашої студії пропонують для пошиття скатертин та серветок тканини змішаного складу поліестр+бавовна з тефлоновим покриттям, що значно поліпшує експлуатаційні властивості виробів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *