Штори для готелю – дизайн та пошиття

Гостинність і успішне існування готелю – величини безпосередньо взаємопов’язані. Від того, наскільки вдасться створити затишну, продуману стилістично обстановку в вашому готелі, залежить комфорт і задоволення від перебування в ньому ваших клієнтів. А також, репутація закладу та його відвідуваність. Щоб відповідати статусу і рівню сучасного закладу в сфері HoReCa, досить багато уваги потрібно приділяти интерьерному оформлення готелю, зокрема декоруванню вікон.

Штори для готелю – такий же важливий і необхідний текстильний елемент, як ряд інших атрибутів. Вони допомагають доповнювати обстановку готелю, робити її легкою і затишною. Крім того, часто штори для готелю прийнято доповнювати різноманітними декоративними елементами, тим самим створюючи неповторний єдиний стиль для всього закладу, по якому відвідувачі і будуть дізнаватися ваш готель серед сотні інших готелів.

Саме для того, щоб досягти індивідуальності в стилістичному оформленні, наша студія пропонує замовити штори для готелю у нас. Це дасть вам можливість не тільки створити оригінальний дизайн штор для готелю, але і також прорахувати оптимальне в плані якості-ціни поєднання тканин. Наші фахівці допоможуть вам продумати замовлення таким чином, щоб максимально вкластися в кошторис даного підприємства і щоб у результаті Ви отримали унікальний дизайн і якісне пошиття штор для готелю. Слід зазначити, що при замовленні в нашій студії пошиття штор для готелю, ми пропонуємо багатий вибір тканин від провідних виробників текстилю Європи і Туреччини. Тканини та аксесуари представлені у нас в широкому асортименті і відносяться до різної цінової категорії.

Дизайн, пошиття, виготовлення штор для готелю

Отже, дизайн штор для готелю багато в чому (форма, наявність аксесуарів) залежить від розмірів декорованих вікон – якщо габарити вікна невеликі, тоді не має сенсу перевантажувати їх занадто пишними аксесуарами, оскільки вони можуть візуально зменшити віконні прорізи. І навпаки, якщо вікна готелю досить великі, в такому випадку класичне оформлення штор для готелю, наприклад, з пишними ламбрекенами і незвичайним драпіруванням буде доречним.

Врахувати і продумати в ескізі всі подібні моменти – завдання нашого дизайнера. Працюючи над дизайном штор для готелю, він не тільки визначає їх стиль (класика, модерн), а й пропонує на Ваш вибір кілька варіантів поєднання тканин. Таким чином, зберігаючи загальну стилістику, можна все ж таки внести елемент ексклюзивності, наприклад, виключно для штор в номери класу «люкс» або «напів-люкс» – так дизайн штор для готелю не буде вибиватися із загальної стилістики закладу, але при цьому, ще й створювати інтимну атмосферу всередині номеру.

Наша студія пропонує замовити штори для готелю за демократичними цінами! Наш дизайн і пошиття штор для готелю – це завжди стиль, якість та ексклюзивність готової продукції!

Замовити дизайн, пошиття, виготовлення штор для готелю – Студія «Амелі-АRT»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *